۱۳۹۶ سه شنبه ۶ تير
[  آرشیو اخبار مركز آموزش عالي علمي كاربردي   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

در اختتامیه چهل و سومین گردهمایی معاونان آموزشی صورت گرفت؛
تقدیر از دکتر گلستانی پور، به عنوان پژوهشگر برتر مرکز علمی – کاربردی جهاددانشگاهی

رویداد مركز آموزش عالي علمي كاربردي
۱۳۹۵/۱۱/۲۳

در اختتامیه چهل و سومین گردهمایی معاونان آموزشی واحدهای سازمانی و روسای مراکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی از دکتر مسعود گلستانی پور، رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد به عنوان پژوهشگر برتر در بین پژوهشگران مراکز علمی – کاربردی جهاددانشگاهی مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، همچنین در بخش تقدیر از کارآفرینان برتر مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی، از مجید پوراکبر، دانشجوی کارشناسی ارشد مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است که چهل و سومین گردهمایی معاونان آموزشی واحدهای سازمانی و روسای مراکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی که به همت معاونت آموزشی این نهاد طی روزهای 20 و 21 بهمن ماه برگزار شد، با معرفی و تقدیر از پژوهشگران، دانشجویان کارآفرین و دفاتر علمی ـ کاربردی برتر به کار خود پایان داد.

اولین صفحهقبلی1959 ÇÒ 2020بعدیآخرین صفحه