۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين

بازدید مسئولان وزارت جهادکشاورزی از جهاددانشگاهی خراسان رضوی

۱۳۹۵/۱۱/۲۶

مهندس علی عصمتی، معاون دفتر امور گلخانه‌، قارچ، سبزی و صیف وزارت جهاد کشاورزی امروز 26 بهمن ماه از دستاوردهای سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس علی عصمتی در حاشیه این بازدید اظهارکرد: طی بازدید امروز شاهد گام‌های مثبتی در زمینه تحقیقات گونه‌های قارچ خوراکی- دارویی از جمله صدفی، شاه صدف و شیتاکه در جهاددانشگاهی خراسان رضوی بودیم. خوشبختانه اکنون تولید این قارچ‌ها به مرحله تجاری رسیده است و قارچ شاه صدف به فروشگاه‌های مشهد ارائه می‌شود.

وی افزود: جهاددانشگاهی می‌تواند در زمینه تحقیقات قارچ خوراکی- دارویی با پژوهشکده سبزی و صیفی موسسه تحقیقات باغبانی وزارت جهاد کشاورزی که بخشی برنامه‌های قارچ در آن انجام می شود، همکاری داشته باشند.

معاون دفتر امور گلخانه‌، قارچ، سبزی و صیف وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه درحال حاضر به صورت عمده قارچ‌های دکمه‌ای در کشور تولید می‌شود، ادامه داد: حرکت به سمت تولید سایر گونه‌های قارچ‌ خوراکی و دارویی جزو برنامه‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: خوشبختانه در زمینه قارچ‌های خوراکی اقدامات مطلوبی در مجموعه اجرایی صورت می‌گیرد و دستورالعمل‌هایی تدوین می‌شود.

عصمتی اضافه کرد: با وجود همکاری تنگاتنگی که بین تحقیقات و بخش اجرایی درحال انجام است، امیدواریم این مراحل تحقیقاتی را برای سایر گونه‌های قارچ خوراکی در سراسر کشور نیز داشته باشیم.

وی یادآور شد: با توجه به گزارش عملکردی که از جانب جهاددانشگاهی مشهد به معاونت امور باغبانی جهادکشاورزی ارائه شده بود، از فعالیت‌ها و دستاوردهای این سازمان بازدید کردیم.

اولین صفحهقبلی1962 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه