۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين

انتخاب دکترمریم مقدم متین به عنوان استاد نمونه کشور

۱۳۹۵/۱۱/۳۰

دکتر مریم مقدم متین، مدیر گروه پژوهشی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی جهاددانشگاهی خراسان رضوی به عنوان استاد نمونه کشوری انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر مریم مقدم متین، عضو هیئت‌علمی گروه آموزشی زیست‌شناسی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد و مدير گروه پژوهشي سلول‌های بنيادي و پزشكي بازساختي جهاد دانشگاهي مشهد در مراسم تجلیل از استادان نمونه کشوری که امروز 30 بهمن‌ماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ، مسئولان این وزارت و روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور برگزار می‌شود، به‌عنوان استاد نمونه کشور موردتقدیر قرار گرفت.

برخي از فعالیت‌های دکتر مریم مقدم متین به شرح زیر است:

دانشمند جوان منتخب و تنها عضو ايراني در Global Young Academy از سال 2011 تا 2016
دبير علمي دومين كنگره بین‌المللی سلول‌های بنيادي و پزشكي ترميمي، فروردين 1396
دبير علمي كنگره بین‌المللی سلول‌های بنيادي و پزشكي ترميمي با 1003 نفر شرکت‌کننده، ارديبهشت 1394
101 مقاله علمي پژوهشي در نشريات معتبر خارجي.
11 مقاله علمي پژوهشي در نشريات معتبر داخلي.
2 مورد تأليف كتاب.
22 مورد طرح پژوهشي .
10 مورد ثبت اختراع (5 مورد داخلي و 5 مورد خارجي).
74 مورد راهنمايي پایان‌نامه دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري خاتمه يافته.
مدير گروه زیست‌شناسی در دو دوره .
مدير گروه پژوهشي بيوتكنولوژي سلولي و مولكولي در پژوهشكده فناوري زيستي از سال 1387 تاکنون.
مدير گروه پژوهشي سلول‌های بنيادي و پزشكي بازساختي جهاد دانشگاهي مشهد از سال 1393 تاکنون.
همكاري و عضو هيات امناي مركز خيريه مردم‌نهاد "پيشگيري از سرطان نسترن" از سال 1393 تاکنون.
دبير دومين سمپوزیوم بین‌المللی سرطان نسترن با 1316 شركت كننده، مهر 1395.
دبير سمپوزيوم بین‌المللی سرطان نسترن با 500 شرکت‌کننده، مهر 1394.
جذب دانشجويان خارجي در دوره كارشناسي ارشد و دكتري.
راه‌اندازی رشته سلولي و مولكولي در مقاطع كارشناسي ارشد و دكترا در دانشگاه فردوسي مشهد.

سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، موفقیت این استاد را به جامعه دانشگاهیان تبریک و تهنیت عرض می‌نماید.

اولین صفحهقبلی1963 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه