۱۳۹۶ يکشنبه ۱۰ ارديبهشت

عضو هیات علمی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:
برگزاری "چهاردهمین کارگاه آموزشی پرورش قارچ‌های خوراکی و دارویی"

۱۳۹۵/۱۱/۳۰

عضو هیات علمی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از برگزاری "چهاردهمین کارگاه آموزشی پرورش قارچ‌های خوراکی و دارویی (با تاکید بر قارچ دکمه‌ای) توسط گروه پژوهشی زیست فناوری قارچ‌های صنعتی و با همکاری معاونت آموزشی این سازمان در روزهای 10 و 11 اسفند سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس جواد جانپور با بیان این مطلب افزود: محورهای اصلی این کارگاه فرآوری کمپوست، تولید اسپاون، پرورش قارچ از مایه زنی تا برداشت، سالنداری قارچ دکمه‌ای و آشنایی با قارچ‌های دارویی می‌باشد.

وی تصریح کرد: امروزه قارچ‌های خوراکی به عنوان یک منبع پروتئینی غیرجانوری سالم و با ارزش غذایی و درمانی بالا، اهمیت بسزایی در سبد خرید بسیاری از خانواده‌های ایرانی پیدا نموده است.

به گفته وی، آموزش صحیح و اصولی مبتنی بر یافته‌های پژوهشی و تجربیات موفق عملی می‌تواند برای علاقمندان این رشته سودمند باشد.

مهندس جانپور بیان داشت: پرورش قارچ‌های خوراکی یک موضوع چند رشته‌ای است که هر یک به تنهایی یا چند مورد با هم می‌تواند مورد توجه علاقمندان باشد.

وی با اشاره به اینکه هزینه ثبت نام در کارگاه آموزشی پرورش قارچ‌های خوراکی و دارویی یک میلون و 500 هزار ریال است، ادامه داد: دانشجویانی که از طریق سامانه معاونت آموزشی جهاددانشگاهی(رویش) ثبت نام کنند از 25 درصد تخفیف استفاده خواهند کرد.

عضو هیات علمی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: علاقمندان به ثبت نام در این کارگاه برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سامانه معاونت آموزشی این سازمان به نشانی: http://edu.jdm.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن 38788509-051 گروه پژوهشی زیست فناوری قارچ‌های صنعتی تماس حاصل نمایند.

اولین صفحهقبلی1964 ÇÒ 1991بعدیآخرین صفحه