۱۳۹۶ سه شنبه ۶ تير
[  آرشیو اخبار فرهنگی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

به میزبانی جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد؛
چهارمین نشست منطقه‌ای شعب استانی مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا)

رویداد فرهنگی
۱۳۹۵/۱۲/۸

به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، چهارمین نشست منطقه‌ای شعب استانی مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، محمدآقاسی، مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) جهاددانشگاهی امروز 8 اسفند در این نشست که در محل سالن شورای این سازمان برگزار شد؛ گفت: باید به سمت نظرسنجی الکترونیکی پیش برویم چرا که در شرایط امروزی روش‌های سنتی گردآوری اطلاعات پاسخگو نیست.

وی ادامه داد: در راستای نظرسنجی الکترونیکی نرم افزاری در ایسپا طراحی شده است که تا کنون 18 درصد گردآوری اطلاعات و همچنین 7 طرح کارفرمایی گردآوری اطلاعات با این نرم افزار انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه این نرم افزار در سال آینده به روز خواهد شد، تصریح کرد: در سال آینده این نرم افزار با ابزارهای گردآوری در اختیار شعب قرار خواهد گرفت و به صورت ملی این آمادگی را داریم تا گردآوری اطلاعات را از طریق نرم افزار انجام دهیم.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده، بیان داشت: این انتخابات یک اتفاق مهم برای کشور است که مرکز افکارسنجی ایسپا می‌تواند با نظرسنجی‌های دقیق در این عرصه به صورت فعال نقش آفرینی نماید .

مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) جهاددانشگاهی گفت: در صورتی که نظرسنجی و تحقیق و پژوهش در برنامه‌ریزی مدیران قرار نگیرد، طرح‌هایی که اجرا شود به شکست منجر خواهد شد.

به گفته وی، نهادینه کردن نظرسنجی و مراجعه به افکار عمومی کار دشواری است که باید در این خصوص تلاش‌های بیشتری صورت گیرد.
آقاسی با بیان اینکه طرح‌هایی که در ایسپا انجام شده است در ذیل برنامه سه ساله این مرکز بوده است، یادآور شد: مرکز افکارسنجی در کشور همانند ایسپا نداریم که ویژگی چابک بودن، دانشجو بودن و جوان بودن را داشته باشد.

مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) جهاددانشگاهی افزود: عدم ارائه آموزش‌های لازم از نقاط ضعف شعب ایسپا می‌باشد که در سال جاری با برگزاری نشست‌هایی این موضوع را توانسته‌ایم حل کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز 2 طرح ملی سنجش سرمایه اجتماعی کشور و موج سوم طرح ملی ارزش‌ها و نگرش‌های مردم ایران در ایسپا اجرا شده است.

یادآور می‌شود که در چهارمین نشست یک روزه منطقه‌ای شعب استانی مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا)، استان‌های هرمزگان، فارس، سیستان و بلوچستان، کرمان، سمنان، گلستان، مازندران، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و خراسان رضوی حضور دارند.

اولین صفحهقبلی1966 ÇÒ 2020بعدیآخرین صفحه