۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين

باید مرکز افکارسنجی ایسپا، صدای بی صداها باشد

رویداد فرهنگی
۱۳۹۵/۱۲/۸

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با اکید بر اینکه باید مرکز افکارسنجی ایسپا، صدای بی صداها باشد، گفت: باید مرکز افکار سنجی ایسپا صدای نگرش و ارزش ها و رفتارهای مردمی باشد که در کف خیابان ها و کوچه ها و حاشیه شهرها زندگی می کنند باشد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سعید پورعلی امروز در چهارمین نشست منطقه‌ای شعب استانی مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا) که در محل سالن شورای این سازمان برگزار شد، افزود: یکی از نیازهای جامعه در شرایط امروزی ارتباط مردم با سیاستگذاران کشور در بخش‌های مختلف است و در این حوزه ایسپا به خوبی نشان داده است که یک نهاد امین در قدرت پیش بینی سیاستگذاران است.

وی در ادامه یادآور شد: یکی از وظایف ایسپا تبیین مسایل درست برای تصمیم گیران در کشور است و ایسپا این ماموریت را دارد تا هزینه های نادرست تصمیمات در کشور را کاهش دهد.

وی با اشاره به اینکه ایسپا یک لنگرگاه بین قدرت سیاسی و اجتماعی در کشور محسوب می شود؛ تصریح کرد: اگر ایسپا خدمتی را در کشور انجام می دهد برای این است که افکار عمومی جامعه را به مسئولان و سیاستگذاران به درستی انتقال دهد و قدرتمندی مردم و دولت را افزایش دهد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه باید ایسپا با افکار عمومی جامعه یک ارتباط منسجم و منطقی را برقرار کند، بیان داشت: باید ایسپا به یک مرکز تولید و جمع آوری داده تبدیل شود.

دکتر پور علی با اشاره به اینکه تولیدات ایسپا بر اساس رسالت های انقلاب بوده است، ادامه داد: برای ارتقای شرایط فعالیت های ایسپا باید به ظرفیت های دانشجویی دانشگاه ها به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی توجه ویژه ای شود.

به گفته معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، ارتباط با بخش های خصوص نیز باید در سر لوحه وظایف ایسپا قرار بگیرد چرا که حضور مراکز خصوصی افکارسنجی نشان دهنده این است که بازار اقتصادی عمل می کند.

وی به اجرای طرح‌های ملی توسط ایسپا تاکید و تصریح کرد: توجه به مطالعات روندی نیز در برنامه ششم ایسپا قرار گرفته است و باید سعی کنیم تا ایسپا را به یک مرکز در مطالعات روندی تبدیل کنیم.

وی بیان داشت: بحث آسیب های اجتماعی یکی از دغدغه های کشور است و ایسپا نیز باید به صورت حساسی به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشد.

دکتر پورعلی با اشاره به اینکه اعتماد ایسپا منوط به نظارت‌هایی است که توسط خود ایسپا انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: باید با توجه به انتخابات پیش رو در سال آینده حفظ اعتماد به ایسپا نیز در سر لوحه فعالیت‌ها قرار بگیرد.

اولین صفحهقبلی1967 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه