۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين
[  آرشیو اخبار مركز آموزش عالي علمي كاربردي   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

به میزبانی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد؛
نمایشگاه توانمندی‌های آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی برگزار می‌شود

رویداد مركز آموزش عالي علمي كاربردي
۱۳۹۵/۱۲/۱۱

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی از برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر محمدجواد سلجوقی، با بیان اینکه در این نمایشگاه 16 مرکز علمی کاربردی از استان خراسان رضوی حضور دارند، گفت: این نمایشگاه با توجه نامگذاری سال جاری به عنوان سال اقتصادمقاومتی، اقدام و عمل از سوی مقام معظم رهبری و در راستای ارائه آموزش‌های مهارتی در جهت افزایش کارآمدی دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه و دستیابی به اشتغال پایدار برگزار خواهد شد.

به گفته وی، فراهم آوردن زمینه مشارکت هر چه بیشتر جامعه دانشگاهی در توسعه کشور از طریق تحول در برنامه‌ها و شیوه‌های آموزشی در مقاطع مختلف از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

وی بیان داشت: هدف دیگر از برگزاری این نمایشگاه این است که دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشگاه نسل سوم در نظر دارد با هدف توسعه کارآفرینی و شناسایی و حمایت از دانشجویان، دانش آموختگان و مدرسان خلاق و در ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش بنیان گام بردارد.

به گفته رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی، این نمایشگاه با هدف آشنایی عموم مردم با مشاغل قابل احراز دوره‌های در حال اجرای مراکز علمی کاربردی استان برگزار خواهد شد، به طوری که در نمایشگاه فوق محصولات تولید شده توسط دانشجویان رشته‌های مختلف نظیر آلیاژهای سبک در حوزه فنی و مهندسی، صنایع دستی، چینی‌جات، گل و گیاه، طراحی دوخت و... ارائه خواهد شد.

دکتر سلجوقی با اشاره به اینکه در حاشیه این نمایشگاه علاوه بر برگزاری کارگاه‌های تخصصی مرتبط با رشته‌های مختلف، کارگاه‌های آموزشی در حوزه کارآفرینی، خلاقیت، ایده تاب و مراکز رشد نیز برگزار خواهد شد؛ خاطرنشان کرد: همچنین در حاشیه نمایشگاه فوق، مشاورینی از مراکز علمی کاربردی دادگستری و مالیاتی استان مشاوره‌های حقوقی و مالیاتی در خصوص عقد قراردادهای پژوهشی و تاسیس شرکت های دانش بنیان را نیز ارائه خواهند داد.

یادآور می‌شود که نمایشگاه توانمندی‌های آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی از 15 لغایت 20 اسفند از ساعت 9 الی 13 و 15 الی 19 در محل موسسه آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد واقع در سه راه ادبیات، مجتمع دکتر شریعتی جهاددانشگاهی پذیرای عموم علاقمندان خواهد بود.

اولین صفحهقبلی1970 ÇÒ 1972بعدیآخرین صفحه