۱۳۹۶ سه شنبه ۶ تير

در بازدید استاندار خراسان رضوی از خبرگزاری ایسنا – منطقه خراسان صورت گرفت؛
آغاز به کار سرویس انگلیسی ایسنا- منطقه خراسان

۱۳۹۵/۱۲/۱۶

استاندار خراسان رضوی با حضور در ایسنا از تحریریه این خبرگزاری بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس علیرضا رشیدیان عصر روز گذشته 15 اسفندماه با حضور در تحریریه ایسن – منطقه خراسان با خبرنگاران این خبرگزاری دیدار و گفت‌وگو کرد.

در بازدید استاندار خراسان رضوی از خبرگزاری ایسنا – منطقه خراسان، سرویس انگلیسی این خبرگزاری نیز رسماً آغاز به کار کرد.

همزمان با سال 2017 و رویداد «مشهد پایتخت فرهنگ اسلامی» این سرویس خبری در راستای تحقق شعار «ایران به روایت ایران» که از اصول و شعارهای اصلی این خبرگزاری محسوب می‌شود و با برخورداری از خبرنگاران مجرب انگلیسی زبان راه خود را در زمینه تهیه و نشر اهم اخبار و رویدادهای درون استانی با وجهه بین المللی آغاز خواهد کرد.

خبرنگاران این حوزه به صورت تخصصی و فعال در همایش‌ها و سایر رویدادهای بین المللی که در پایتخت فرهنگی جهان اسلام رخ می‌دهد حضور به هم رسانده و اخبار این حوزه را منعکس خواهند کرد.

همچنین معرفی ظرفیت‌های مذهبی، فرهنگی، گردشگری، علمی، دانشگاهی و اقتصادی استان برای مخاطبان انگلیسی‌زبان از دیگر برنامه‌ها و اولویت‌های این سرویس به شمار می‌رود.

اخبار این سرویس در بخش انگلیسی سایت ایسنا قابل دسترسی خواهد بود و در آینده به صورت بخشی مستقل بر روی سایت منطقه خراسان در خواهد آمد.

اولین صفحهقبلی1971 ÇÒ 2020بعدیآخرین صفحه