۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين

به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛
شانزدهیمن نشست شبکه جامع دانشگاه های خراسان رضوی برگزار شد

۱۳۹۵/۱۲/۱۷

به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، و با حضور استاندار خراسان رضوی، شانزدهیمن نشست شبکه جامع دانشگاه های خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس علیرضا رشیدیان 15 اسفند در این نشست گفت: دانشگاه‌های استان باید به سمت دانشگاه‌های نسل سوم، چهارم و کارآفرین حرکت کنند تا بتوانند با اشتغال و کارآفرینی، مشکل بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی استان را برطرف نمایند.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: ما دارای فارغ التحصیلان دانشگاهی مستعدی در استان هستیم که ظرفیت اشتغال‌آفرینی و تولید موثر در جامعه را دارند؛ اما برای استفاده از این ظرفیت، لازم است که دانشگاه‌های استان به سمت دانشگاه‌های نسل سوم، چهارم و کارآفرین حرکت کنند که دانشگاه‌ها، مراکز رشد، آموزش و پرورش و پارک و علم فناوری خراسان رضوی در این زمینه باید نقش جدی را ایفا کنند و امیدواریم که هیچ جوان تحصیل‌کرده‌ای، بیکار نماند.

وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی خراسان رضوی سندآمایش سرزمینی استان را تهیه کرده و از طرفی سند اشتغال را نیز تنظیم و ظرفیت‌های علمی استان را بررسی نموده است، ادامه داد: اکنون ما باید از این ظرفیت جهاددانشگاهی برای حضور دانشگاه‌ها استفاده کنیم تا رقم دقیقی را از فارغ‌التحصیلانی که آمادگی کارآفرینی را دارند، تهیه و ظرفیت بازارکار، مراکز رشد و سرمایه‌گذاری رادر استان نیز سنجیده شود تا مرکزی به منظور مشاوره در این راستا راه اندازی گردد که بتوانیم از این مزیت‌ها حداکثر استفاده را داشته باشیم.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه برای رسیدن به چشم‌انداز استان، باید سالانه 105 هزار شغل در گرایشات خدمات، صنعت و کشاورزی ایجاد کنیم، افزود: اگر واقعا اراده‌ی برای تولید و کارآفرینی در استان وجود داشته باشد، با توجه به ظرفیت‌های مختلفی که در استان داریم، می‌توانیمآن را محقق کنیم. برای مثال بیش از هزار هکتار از اراضی کشف‌رود را آزاد‌سازی کرده‌ایم که می‌توانیم بخشی از این اراضی را به فارغ‌التحصیلان کشاورزی واگذار کنیم.
اختصاص تسهیلات ارزان قیمت به کارآفرینان مشاغل کوچک

رشیدیان با تاکید براینکه برای راه‌اندازی مشاغل کوچک در استان،‌ تسهیلات ارزان قیمت به کارآفرینان ارائه خواهیم کرد، عنوان کرد: تسهیلات پنج تا 10 میلیون تومانی به کارآفرینان برای راه‌اندازی مشاغل خرد در استان اختصاص خواهیم داد.

وی اضافه کرد: اکنون برای واحدهای تولیدی متوسط و کوچک تحصیلات 18 درصدی در نظر می‌گیریم، اما اگر واحدی حاضر باشد در مناطق محروم و روستایی به تولید اقتصادی بپردازد، تسهیلات چهار درصدی به آن اختصاص خواهیم داد.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: می‌توانیم در نظام روان‌شناسی برای مواردی نظیر مشاوره ازدواج، مشاوره پیش از طلاق و سایر آسیب‌های اجتماعی، زمینه مشاوره‌های ارزان قیمت را ایجاد ‌کنیم که پیوست بیمه را نیز پیدا کنند.

رشیدیان افزود: می‌توانیم برای مشاوره‌های حقوقی راهکارهای مناسبی را پیدا کنیم و از فارغ‌التحصیلان حقوق استان را در این زمینه بکار بگیریم.

وی در خصوص وقف در توسعه علم و فناوری خاطرنشان کرد: وقف در توسعه علم و فناوری می‌تواند مستمر باشد و از سال 93 همه به این نتیجه رسیدیم که باید از این ظرفیت بزرگ به صورت جدی استفاده کنیم زیرا هر جا که به مردم مراجعه کرده‌ایم، پیروز بودیم.

اولین صفحهقبلی1972 ÇÒ 1972