۱۳۹۶ يکشنبه ۱۰ ارديبهشت

افزایش دو برابری فضاهای نمونه گیری و پذیرش آزمایشگاه شماره دو(طلاب) جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛
مدیر داخلی آزمایشگاه:
انتظار مراجعه کنندگان از 45 دقیقه به 15 دقیقه کاهش خواهد یافت

۱۳۹۶/۱/۱۶

مدیر داخلی آزمایشگاه شماره دو(طلاب) سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از افزایش دو برابری فضاهای نمونه‌گیری و پذیرش این آزمایشگاه جهت رفاه حال مراجعه کنندگان به این آزمایشگاه خبر داد و گفت: با توسعه فضای فیزیکی آزمایشگاه شماره دو سازمان، انتظار مراجعه کنندگان از 45 دقیقه به 15 دقیقه کاهش خواهد یافت.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، سید محسن بنی‌هاشمی با بیان این مطلب افزود: وسعت فضای فیزیکی بخش‌های پذیرش و نمونه‌گیری آزمایشگاه شماره دو(طلاب) این سازمان از 150 متر به 300 متر افزایش یافته است.

به گفته وی، با افزایش وسعت فضای فیزیکی این آزمایشگاه، تعداد باجه‌های بخش پذیرش از 5 به 8 باجه و تعداد باجه‌های بخش نمونه گیری بانوان از 4 به 7 و بخش نمونه‌گیری آقایان ا ز2 به 3 باجه افزایش یافته است.

مدیر داخلی آزمایشگاه شماره دو(طلاب) سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با بیان اینکه یک باجه نمونه‌گیری نیز به اطفال اختصاص یافته است، ادامه داد: تا قبل از افزایش وسعت فضای فیزیکی بخش‌های نمونه‌گیری و پذیرش تعداد مراجعه‌کنندگان به این آزمایشگاه در روز بالغ بر 550 نفر بود که این میزان پس از توسعه فضای فیزیکی به 800 نفر در روز خواهد رسید.

بنی هاشمی تصریح کرد: درصدد هستیم جهت رفاه حال مراجعه کنندگان و در آینده‌ای نزدیک ساعت کاری آزمایشگاه را از ساعت 5 صبح آغاز کنیم.

وی افزود: در سال گذشته 155 هزار و 487 نفر پذیرش در آزمایشگاه شماره دو(طلاب) سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی انجام شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه قبل از آن 15 درصد افزایش یافته است.

به گفته مدیر داخلی آزمایشگاه شماره دو(طلاب) سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، پیش‌بینی می‌شود تعداد مراجعه‌کنندگان به آزمایشگاه در سال جاری نسبت به سال گذشته در حدود 20 درصد افزایش یابد.

اولین صفحهقبلی1973 ÇÒ 1991بعدیآخرین صفحه