۱۳۹۶ سه شنبه ۶ تير

رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز کاشمر خبر داد:
شناسایی 47 گونه گیاه دارویی توسط این موسسه در کاشمر

۱۳۹۶/۱/۱۷

رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز کاشمر از شناسایی 47 گونه گیاه دارویی توسط این موسسه خبر داد و گفت: احداث باغ گیاهان دارویی در بلوار سید مرتضی، احیاء گیاهان دارویی در حال انقراض و احداث باغ گل محمدی از جمله دستاوردهای این موسسه است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس صادق باغبان در مراسم افتتاح نمایشگاه گیاهان دارویی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز کاشمر، تصریح کرد: با توجه به پتانسل شهرستان کاشمر در زمینه گیاهان دارویی، این شهرستان قابلیت ایجاد یه قطب اقتصادی در منطقه را دارد.

به گفته وی، به دلیل نوع گونه گیاهان منحصر به فردی که در منطقه هست نیازمند پژوهشکده و دهکده گیاهان دارویی هستیم.

رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز کاشمر با بیان اینکه این موسسه تنها دانشگاه در منطقه است که رشته‌های کشاورزی فعال دارد، ادامه داد: تمامی رشته‌ها و پایان نامه‌هایی که در این دانشگاه هستند، متناسب با مشکلات منطقه است.

وی با اشاره به اینکه منطقه كاشمر داراي 140 گونه گياه دارويي می‌باشد كه بيش از 40 گونه از اين گياهان خواص دارويي آنها تأييد شده است، بیان کرد: : گونه‌‏هاي گياهي هم‏چون گل ‏محمدي، مريم‏گلي، آويشن، آلوئه‏ ورا، زيره و ترخون به خوبي در منطقه قابل كشت است.

مهندس باغبان هدف از برپایی نمایشگاه گیاهان دارویی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز کاشمر را ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی این موسسه دانست و خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی کاشمر در این نمایشگاه به ارائه محصولاتی همچون انواع دمنوش‌های گیاهی، گیاهان دارویی، شربت‌های گیاهی، صابون آلوئه ورا و انواع ساز‌ها و طراحی‌های انجمن علمی معماری پرداخته است.

اولین صفحهقبلی1975 ÇÒ 2020بعدیآخرین صفحه