۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد

اکتشاف، ترجمان وکاربست، شعار دومین کنگره سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

رویداد پژوهشی
۱۳۹۶/۱/۲۷

دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی (MashhadStemCells-2017) از 30 فروردین ماه الی اول اردی‌بهشت ماه جاری به همت سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در چاچوب رویداد مشهد، پایتخت فرهنگی جهان اسلام برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حمید رضا بیدخوری، دبیر اجرایی دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی (MashhadStemCells-2017) با اعلام شعار این کنگره: اکتشاف، ترجمان وکاربست، از شروع همزمان فعالیت ستاد استانی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی خراسان رضوی در روز اول کنگره خبر داد.

به گفته ، معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی ، این ستاد که با ریاست استاندار خراسان رضوی و عضویت مراکز فعال در این زمینه علمی فعالیت خواهد کرد با هدف ارتقاء هم‌افزایی موجود بین مراکز علمی و فناوری استان و گردهم آوردن پژوهشگران و متخصصین بالینی علاقه‌مند و مرتبط در سه کمیسیون علوم و فنون، پژوهش‌های ترجمانی و کاربردهای بالینی ایجاد شده است.

وی افزود: این ستاد در هماهنگی کامل با ستاد ملی علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با رویکرد افزایش تعاملات ملی و منطقه‌ای بنا نهاده شده است.

دبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی ادامه داد: افتتاحیه کنگره روز چهارشنبه 30 فروردین ماه ساعت 8 صبح در سالن همایش‌های دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد و در این مراسم آغاز به کار ستاد استانی انجام خواهد شد. دراختتامیه این کنگره که روز جمعه اول اردی بهشت ماه سال جاری ساعت 12 ظهر در همان مکان برگزار می گردد، از سه دانشمند برجسته ملی و بین‌المللی قدردانی به عمل خواهد آمد.

وی یادآورشد: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رییس جهاددانشگاهی کشور، استاندار خراسان رضوی و دبیر ستاد ملی علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رؤسا و معاونان مراکز تحقیقات مرتبط در کشور در این دو مراسم حضور خواهند داشت.

اولین صفحهقبلی1979 ÇÒ 2050بعدیآخرین صفحه