۱۳۹۶ يکشنبه ۱۰ ارديبهشت

دبیر علمی کنگره خبر داد:
پذیرش بالغ‌بر 200 مقاله در کنگره سلول‌های بنیادی و پزشکی بازشناختی

۱۳۹۶/۱/۲۷

دبیر علمی سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: از مجموع 307 چکیده مقاله دریافت شده در این کنگره، 237 مقاله پذیرفته شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر مریم مقدم متین‌ امروز 27 فروردین‌ماه در نشست خبری سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی که به همت سازمان جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی و با همکاری پژوهشگاه رویان، دانشگاه فردوسی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالن اجتماعات سازمان مرکزی جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: همچنین سه مقاله نیز به صورت سخنرانی ارائه می‌شود و در مجموع این کنگره با 240 همراه خواهد بود.

وی با بیان اینکه با توجه به تعداد زیاد سخنرانان، چهار سخنرانی به صورت همزمان در دو سالن و چهار سخنرانی به صورت تک‌سالنه برگزار خواهد شد و در مجموع شاهد برگزاری 63 سخنرانی هستیم، ادامه داد: سخنران‌هایی که قرار است در این کنگره به سخنرانی بپردازند از کشورهای آلمان، چین، ایتالیا، مالزی، پاکستان، ترکیه، استرالیا، آمریکا، سوئد و انگلیس است.

مدیر گروه پژوهشی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی جهاددانشگاهی خراسان رضوی در خصوص داوری چکیده مقالات کنگره عنوان کرد: بخشی از داوری چکیده‌های موجود در کنگره سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی به صورت آنلاین به انجام رسید، همچنین 40 نفر از اساتید نیز به صورت حضوری در این داوری شرکت کردند.

مقدم متین در خصوص برنامه های جانبی سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی اظهار کرد: ثبت‌نام در سایت کنگره برای شرکت همچنان ادامه دارد و با امتیاز بازآموزی برای پزشکان و دامپزشکان همراه است.

وی گفت: در حاشیه این کنگره سه کارگاه اخلاق، یک کارگاه به صورت همزمان در روز دوم کنگره 31 فروردین‌ماه با عنوان «اخلاق در پژوهش سلول‌های بنیادی» و دو کارگاه نیز با عنوان «اخلاق در انتشارات پژوهشی» و «آشنایی با روش‌های کارآزمایی مطلوب در ایران» در تاریخ 22 و 23 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه برای اولین بار در ایران قرار است مسابقه‌ای تحت عنوان «نقشه مفهومی» در حاشیه این کنگره برگزار شود، تصریح کرد: در این خصوص سوالی در ارتباط با سلول‌های بنیادی مطرح شده و پاسخ‌های مرتبط با سوال توسط دانشجویان عنوان می‌شود و در این میان هشت نقشه مفهومی برگزیده شده و به سه برنده نقشه مفهومی جوایزی تعلق می‌گیرد.

مقدم متین عنوان کرد: نشستی نیز در روز آخر کنگره تحت عنوان «نشست بین‌رشته‌ای» برگزار می‌شود که هدف از برگزاری این نشست ایجاد همکاری مطلوب بین رشته‌های مختلف است.

وی تصریح کرد: از جمله شخصیت‌هایی که برای حضور در آیین افتتاحیه و اختتامیه این کنگره پیش‌بینی شده است، حضور محمد فرهادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، دکتر امیرعلی حمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی، دکتر سیدحمیدرضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی، استاندار خراسان‌رضوی و روسای دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه فردوسی را خواهیم داشت.

اولین صفحهقبلی1980 ÇÒ 1991بعدیآخرین صفحه