۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد

عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛
به عنوان سرپرست معاونت گردشگری میراث فرهنگی استان معرفی شد

۱۳۹۶/۱/۲۸

عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی به عنوان سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، جلسه معارفه سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی باحضور مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی، نماینده امور استان‌های سازمان میراث فرهنگی کشور و کارکنان معاونت گردشگری برگزار شد و معصومه توانگر به عنوان سرپرست معاونت گردشگری معرفی و از زحمات سید جواد موسوی معاون سابق و یوسف بیدخوری جانشین وی تقدیر شد.

معصومه توانگر دانشجوی دکترای جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری است و در کارنامه خود مدیریت گروه مدیریت و برنامه‌ریزی گردشگری پژوهشکده گردشگری و عضویت هیئت علمی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی را دارد.

زارع صفت در این مراسم گفت: گردشگری استان حوزه بسیار وسیع و پر کاری دارد و دارای ظرفیت‌های زیادی در گردشگری است که در راس آنها گردشگری مذهبی و مضجع شریف امام رضا(ع)قرار دارد.

وی افزود: ما باید به توسعه گردشگری استان و کشور کمک کنیم و از ظرفیت‌های سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بهره‌برداری کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی عنوان کرد: توسعه گردشگری داخلی نشاط آور است و استفاده از ظرفیت‌های محلی ضروری است. توسعه گردشگری خارجی و افزایش ورود گردشگران هم یکی از برنامه‌های این حوزه باید باشد زیرا بخش مهمی از اقتصاد مشهد به هزینه‌کرد گردشگر بستگی دارد و ما باید برای ورود توریست بیشتر از تمام کشورهای دنیا و به ویژه کشورهای مسلمان برنامه‌ریزی کنیم.

اولین صفحهقبلی1983 ÇÒ 2050بعدیآخرین صفحه