۱۳۹۶ جمعه ۲ تير

دومین کنگره سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی آغاز به کار کرد

۱۳۹۶/۱/۳۰

دومین کنگره بین المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی امروز در مشهد آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سیدعلی اکبر شمسیان، رئیس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی امروز در افتتاحیه دومین کنگره بین المللی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: سابقه برگزاری اولین کنگره سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی به سال 86 بازمی گردد و در سال ۹۰ اولین کنگره ملی و در سال ۹۴ اولین کنگره بین‌المللی به همت جهاددانشگاهی خراسان رضوی، پژوهشگاه رویان و با همکاری دانشگا فردوسی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد وبا حمایت معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

وی با تاکید براینکه دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی به عنوان یکی از رویدادهای مهم در سال ۲۰۱۷ که مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی شده برگزار می‌شود، ادامه داد: این کنگره به عنوان یکی از اقدامات شاخص علمی و پژوهشی به مدت سه روز برگزار می‌شود.

رئیس دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی تصریح کرد: راه‌اندازی شبکه سلول‌های بنیادی از اقدامات مهم صورت گرفته در گذشته بود و در ایام برگزاری این کنگره سه روزه ستاد استانی سلول‌های بنیادی به‌صورت رسمی کار خود را آغاز خواهد کرد.

اولین صفحهقبلی1984 ÇÒ 2019بعدیآخرین صفحه