۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد

استاندار خراسان رضوی اعلام کرد
خراسان رضوی مرکز سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در کشور

۱۳۹۶/۱/۳۰

استاندار خراسان رضوی گفت: شهرمشهد و استان امام رضا(ع) به عنوان مرکز و پایلوت سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی کشور معرفی شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، علیرضا رشیدیان امروز در افتتاحیه دومین کنگره بین‌المللی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در دانشگاه فردوسی مشهد، عنوان کرد: نخبگان خراسان رضوی در عرصه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی افتخارات بزرگی را به ارمغان آوردند و این استان به عنوان قطب کشوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی شناخته شده است و امیدواریم که در سال ۲۰۱۹ که سومین دوره این کنگره بین‌المللی برگزار می‌شود شاهد پیشرفت‌های چشمگیری باشیم.

وی افزود: یه لطف الهی و تلاش پژوهشگران حرکت‌های موثری را در عرصه علمی، پژوهشی و فناوری داشته‌ایم و شاهد رشد و توسعه علمی کشور و استان در دو حوزه کمی و کیفی بودیم.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: تولید ثروت به معنای افزایش سلامت جامعه بدون نگاه به محصول خارجی است و این ستاد توسط سه مجموعه دانشگاه فردوسی، دانشگاه علوم پزشکی و جهاد دانشگاهی مدیریت می‌شود و دبیری این ستاد به دانشگاه علوم پزشکی مشهد واگذار شده است و جهاد دانشگاهی مسئولیت کمیته اجرایی و دانشگاه فردوسی مسئولیت کمیته علمی آن را بر عهده دارد.

رشیدیان یادآورشد: ستاد استانی سلول های بنیادی و بازساختی خراسان رضوی از طرف مراکز تاثیر گذار علمی به استان خراسان رضوی پیشنهاد شد و این استان نیز در قالب کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری از شکل گیری این ستاد حمایت نمود تا به صورت یک فصل فراگیر تمام ظرفیت های پژوهشگران و دانشجویان و متخصصان سلول های بنیادی استان را با هدف ارتقای سلامت مردم استان به کار ببندد.

وی اظهار کرد: بی‌شک با تلاش نخبگان و دانشمندان استان و همکاری مسئولان مربوطه به سرمنزل مقصود خواهیم رسید.

رشیدیان افزود: ستاد ملی علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاون علمی فناوری در راستای سیاست های تمرکز زدایی دولت تدبیر و امید از ابتدا از پیگیری این حرکت حمایت کرد و امیدواریم این حمایت تداوم داشته باشد و قطعا با حمایت استانی همراه خواهد بود. کیفیت و همت بالای پژوهشگران و مدیران مراکز پیشنهاد دهنده شامل دانشگاه فردوسی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و سایر مراکز تحقیقاتی استان از بنیان این فعالیت محسوب می شود.

وی اضافه کرد: سیاست های اجرایی علمی کشور ما در حال حاضر از علمی حمایت می‌کند که کاربردی و حل کننده معضلات مفید در جامعه باشد و در کنار آن به استقرار و خودکفایی کشور در ابعاد مختلف کمک کند و ظرفیت اقتصادی شدن را نیز داشته باشد همان چیزی که هسته سیاست اقتصاد مقاومتی در نظر گرفته می شود.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: تولید ثروت به معنی افزایش سلامت مردم است بدون نیاز به ظرفیت های خارجی که بزرگترین ثروت پنهان ما است. سلول های بنیادی مصداق بارز این زنجیره یعنی علم، فناوری و کاربست آن در سلامت عمومی مردم است که این حلقه های به هم پیوسته در طراحی ستاد در نظر گرفته شده است.

رشیدیان تاکید کرد: دبیری این ستاد به دانشگاه علوم پزشکی مشهد واگذاذر شده و مسئولیت سه کمیسیون این ستاد به دانشگاه فردوسی، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی داده می شود و در آیین تدوین شده که تا سازو کار همه دانشگاه ها، بخش خصوصی در قالب شرکت های دانش بنیان و موسسات خیریه به دقت در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: این حرکت علمی که اولین بار با هدایت مقام معظم رهبری در پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی توسط جهادگر فقیه دکتر کاظمی آشتیانی و همکاران وی آغاز شد و هم اکنون توسعه کمی و کیفی خوبی داشته و در مراکز علمی مختلف کشور به آن پرداخته می شود.

استاندار خراسان رضوی یادآور شد: امیدواریم طی دو سال آینده برگزاری این همایش بین المللی شاهد تاثیر گذاذری بیشتری از فناوری های سلول های بنیادی و سلامت مردم استان و کشور و حتی جهان باشیم.

اولین صفحهقبلی1985 ÇÒ 1999بعدیآخرین صفحه