۱۳۹۶ سه شنبه ۶ تير

دبیر ستاد ملی سلول‌های بنیادی کشور خبر داد
ایران پانزدهمین تولید کننده برتر سلول‌های بنیادی در جهان

۱۳۹۶/۱/۳۰

دبیر ستاد ملی سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ایران در بحث تولید سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در رتبه ۱۵ جهان و اول منطقه قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر امیرعلی حمیدیه در حاشیه برگزاری مراسم افتتاحیه دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، در جمع خبرنگاران، عنوان کرد: با بیان اینکه ایران در سال ۲۱۰۶ در رتبه ۱۵ جهان و اول منطقه بوده است، خاطرنشان کرد: بیش از ۱۵۰۰ مقاله توسط نخبگان و متخصصان ایرانی نوشته شده است.

وی اضافه کرد: به همت محققان و پژوهشگران ایرانی بیش از ۶۰ مرکز پژوهشی، ۶۷ شرکت دانش بنیان و مراکز جامع سلول‌های بنیادی تبریز، تهران و شیراز، اولین مزرعه کشاورزی بنیادی در کرمان و همچنین اولین پژوهش‌سرای دانش‌آموزی بنیادی در کرج راه‌اندازی شده است.

دبیر ستاد ملی سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید براینکه ایران در عرصه پژوهش و آموزش و توسعه منابع انسانی و ایجاد شرکت های دانش‌بنیان و مراکز سلول های بنیادی روز‌به‌روز در حال پیشرفت است، ادامه داد: ایران طی دو سه سال آینده در تمامی این زمیته ها به قدری رشد خواهد کرد که بتواند به عنوان یک کشور اسلامی به یکی از قدرت‌های برجسته دنیا در عرصه سلول‌های بنیادی تبدیل شود.

حمیدیه با اشاره به برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، بیان کرد: این کنگره‌ها به معرفی و ترویج و گسترش این علم می‌پردازد و در گذشته این برنامه‌ها به‌صورت متمرکز در تهران برگزار می‌شد، اما در چند سال اخیر در سطح کشور گسترش یافته و در سال ۲۰۱۷ میزبانی این رویداد بین‌المللی به مشهد داده شد.

اولین صفحهقبلی1986 ÇÒ 2020بعدیآخرین صفحه