۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
[  آرشیو اخبار آموزشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

برگزاری 15 دوره آموزشی در مرکز آموزش‌های کوتاه مدت تخصصی شماره 4 (وکیل آباد) جهاددانشگاهی خراسان رضوی

رویداد آموزشی
۱۳۹۶/۳/۲۹

سرپرست مرکز آموزش‌های کوتاه مدت تخصصی شماره 4 (وکیل آباد) سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از برگزاری 15 دوره آموزشی از آغاز به کار این مرکز از اواخر فروردین ماه سال جاری تا کنون خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، علی عباس آبادی با بیان این مطالب افزود: این دوره‌ها در گروه‌های آموزشی زبان‌های خارجی، کامپیوتر، فنی و مهندسی و مدیریت، علوم انسانی و علوم پزشکی برگزار می‌شود.

به گفته وی، از ویژگی‌های بارز این مرکز، برگزاری دوره‌های هنری فرهنگسرا از جمله موسیقی، طراحی، عکاسی خوشنویسی نستعلیق و تحریری و مبانی هنرهای تجسمی و.... می‌باشد .

عباس‌آبادی تاکید کرد: قرار گرفتن در حاشیه بلوار اصلی، وجود پل عابر پیاده در مجاورت مرکز، دسترسی آسان به مترو و پایانه اتوبوسرانی وگستردگی شبکه حمل و نقل عمومی در این منطقه امکان جابجایی و مراجعه فراگیران و مخاطبان را از سایر مناطق به سهولت امکان پذیر کرده است.

وی ادامه داد: برگزاری دوره‌های مشترک با حوزه صنعت گردشگری و هتلداری و نیز سایر دوره‌های آموزش‌های تخصصی از ماموریت‌های این مرکز در جهت تحقق اهداف می‌باشد.

اولین صفحهقبلی2014 ÇÒ 2050بعدیآخرین صفحه