۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
[  آرشیو اخبار فرهنگی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

تشریح عملکرد سه ماهه اول سال جاری مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) – شعبه خراسان رضوی

رویداد فرهنگی
۱۳۹۶/۴/۱۳

مدیر مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا) – شعبه خراسان رضوی عملکرد این مرکز در طی 3 ماه اول سال جاری را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، راضیه آذرنیا افزود: یکی از مهمترین اقدامات این مرکز در طی این مدت، نظرسنجی های انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشهد بود.

وی به انجام 6 مورد نظرسنجی در خصوص انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری با حجم نمونه 6000 نفر اشاره کرد و ادامه داد: همچنین در طی این مدت یک مورد نظرسنجی در خصوص میزان مشارکت شهروندان در پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشهد با حجم نمونه 400 نفر انجام شده است.

آذرنیا به پیش‌بینی نسبتا دقیق نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در مشهد و همچنین پیش‌بینی دقیق مشارکت شهروندان در این انتخابات اشاره و تصریح کرد: این پیش‌بینی‌ها حاصل یک نظرسنجی حرفه‌ای، استفاده از نیروهای مجرب و کارآزموده، بی‌طرفی و عدم وابستگی سیاسی این مرکز به حزب و یا جریان خاصی بوده است.

وی ادامه داد: از جمله طرح‌های اجرایی ایسپا، در ماه مبارک رمضان « بررسی میزان رضایتمندی از خدمات و برنامه‌‎های ارائه شده در طرح اطعام روزه‌داران در مناطق حاشیه شهر مشهد» و همچنین «بررسی میزان رضایتمندی از خدمات و برنامه‌‎های ارائه شده در طرح اکرام روزه‌داران در حرم مطهر » با حجم نمونه 2000 نفر بوده است.

وی تصریح کرد: همچنین این مرکز در سه ماهه اول سال جاری طرح ارزیابی اثرات اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی – فرهنگی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد با حجم نمونه 600 نفر را به اتمام رسانده است و در خصوص نمایشگاه کتاب که توسط شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد در سرخس برگزار شده نظرسنجی نموده است.

آذرنیا ارزیابی و نظرسنجی از بازدیدکنندگان و غرفه‌داران دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد با حجم نمونه 600 نفر و ارزیابی و نظرسنجی از بازدیدکنندگان و غرفه‌داران نمایشگاه‌های تخصصی «ازدواج سنت نبوی» و «گل و گیاه» با حجم نمونه 900 نفر را از دیگر فعالیت‌های این مرکز در طی سه ماهه اول سال جاری برشمرد.

وی به انجام ثبت بیش از 8000 رکورد تصادفات شهر مشهد در طی این مدت اشاره و خاطرنشان کرد: هدف از ثبت اطلاعات تصادفات شهر مشهد شناسایی نقاط حادثه خیز می‌باشد.

اولین صفحهقبلی2028 ÇÒ 2050بعدیآخرین صفحه