۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
[  آرشیو اخبار آموزشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

برگزاری جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد

رویداد آموزشی
۱۳۹۶/۴/۱۷

جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر مسعود گلستانی پور، رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد در این مراسم که عصر روز گذشته 16 تیرماه در محل تالار فردوسی مجتمع شریعتی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد، افزود: 70 درصد از فارغ‌التحصیلان این موسسه در مقاطع بالاتر و 45 درصد نیز جذب بازار کار می‌شوند.

وی در ادامه یادآور شد: با توجه به ویژگی‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یک دانشگاه نسل سوم و مهارتی، فارغ‌التحصیلان این موسسه با تکیه بر مهارت‌های کسب شده از آموزش‌های دانشگاه، کارآفرین و مهارت آفرین هستند و این مهارت‌ها باعث ایجاد تفاوت با فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاه‌ها شده است.

وی تصریح کرد: آموزش‌های مهارت محور و عملی دانشگاه، بستری مناسب برای فناوری و فن آموزی در رشته‌های مطابق با نیاز روز جامعه ایجاد نموده است.

دکترگلستانی‌پور خاطرنشان کرد: در حال حاضر در موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد 3800 دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی مشغول به تحصیل هستند.

یادآور می‌شود؛ این جشن با حضور 351 نفر از فارغ‌التحصیلان این موسسه که در نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 فارغ‌التحصیل شده‌اند برگزار شد.

اولین صفحهقبلی2033 ÇÒ 2050بعدیآخرین صفحه