۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
[  آرشیو اخبار پژوهشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

در زمینه گردشگری صورت می‌گیرد؛
اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی با دانشگاه مون‌پلیه 3 فرانسه

رویداد پژوهشی
۱۳۹۶/۴/۱۸

پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی و دانشگاه مون‌پلیه 3 فرانسه در زمینه گردشگری طرح‌های تحقیقاتی مشترک اجرا خواهند نمود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر هادی رفیعی، معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی روز گذشته 17 تیرماه در جلسه‌ای با پروفسور پاتریک گیلی، رییس دانشگاه مون‌پلیه 3 فرانسه و پروفسور دومینک کروزه، رییس دپارتمان گردشگری دانشگاه مون‌پلیه 3 فرانسه افزود: توسعه همکاری‌های علمی و اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک از اهداف این سفر است.

وی همکاری سه جانبه پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی با دانشگاه فردوسی و دانشگاه مون‌پلیه 3 را از دیگر اهداف سفر این هیات فرانسوی به ایران برشمرد و تصریح کرد: فراهم‌سازی زمینه تبادل دانشجو بین دو کشور و کارآموزی دانشجویان ایران در فرانسه از دیگر اهداف این سفر است.

به گفته وی، در طی این سفر طرح‌های تحقیقاتی مشترک پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی با همکاری دانشگاه مون‌پلیه 3 در زمینه‌های "گردشگری شب، گردشگری مجازی و بوم‌گردی" اجرا خواهد شد.

اولین صفحهقبلی2034 ÇÒ 2050بعدیآخرین صفحه