۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
[  آرشیو اخبار پژوهشی   ] [  آرشیو کل اخبار  ]

تدوین برنامه اجرایی کمیسیون اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی توسط جهاددانشگاهی خراسان رضوی

رویداد پژوهشی
۱۳۹۶/۴/۱۹

مدیر مرکز تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از تدوین برنامه اجرایی کمیسیون اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی کارگروه اشتغال استان خراسان رضوی توسط این سازمان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر جواد سخدری افزود: در طی جلسه‌ای با حضور استاندار خراسان رضوی، رییس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال آموختگان جهاددانشگاهی و دیگر مسئولان استانی، برنامه اجرایی کمیسیون تخصصی اشتغال به جهاددانشگاهی استان واگذار شد.

وی از تدوین نقشه راه اشتغال دانش آموختگان استان در این کمیسیون خبر داد و تصریح کرد: تدوین برنامه‌های عملیاتی برای توسعه فرصت‌های مولد والگواشتغال دانش آموختگان از دیگر برنامه‌های اجرایی این کمیسیون است.

به گفته وی، ایجاد مراکز شکوفایی و خلاقیت و نوآوری دانش آموختگان دانشگاهی در مراکز شهرستان‌ها از دیگر برنامه‌های اجرایی کمیسیون اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی استان است.

وی برنامه‌ریزی برای ایجاد 23 هزار شغل جدید در بخش‌های مختلف اقتصادی استان ویژه دانش آموختگان در سال جاری را از دیگر برنامه‌های این کمیسیون برشمرد.

گفتنی است در شانزدهمین نشست شبکه جامع دانشگاه‌های خراسان رضوی در اسفند سال گذشته که به میزبانی جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، مسئولیت دبیرخانه توسعه اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی استان از طرف استانداری به این سازمان واگذار شد

اولین صفحهقبلی2036 ÇÒ 2050بعدیآخرین صفحه