۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد

برگزاری نشست‌های تخصصی «فرهنگ دانشگاهی» در مشهد

رویداد فرهنگی
۱۳۹۶/۴/۲۰

به گزارشروابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، سلسله نشست‌های تخصصی«فرهنگ دانشگاهی»، به‌همت جهاددانشگاهی خراسان رضوی از ۲۰ الی ۲۷ تیرماه در مشهد برگزار می‌شود.

بررسی کارکردهای دانشگاه در سرفصل‌های خانواده، دین، سیاست اجتماع و اقتصاد را می‌توان هدف از برگزاری این نشست‌ها عنوان کرد.

نقش دانشگاه در تقویت یا تضعیف نهاد خانواده، فرهنگ دانشگاهی و دینداری در دنیای معاصر، فرهنگ دانشگاهی و نقد نهاد قدرت، کارکردهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در جامعه و نقش دانشگاه در توسعه اقتصاد ملی عناوین این نشست‌ها را تشکیل می‌دهند.
ناهید مشایی، عضو هیئت علمی گروه معارف دانشگاه فردوسی، حسن جمشیدی، مدرس حوزه و دانشگاه و پژوهشگر مطالعات اسلامی، مهدی نجف‌زاده، عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی، حامد بخشی، دکترای علوم اجتماعی و عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی و علی چشمی، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه فردوسی از سخنرانان این نشست‌ها هستند.

گفتنی است، این نشست‌های تخصصی ۲۰، ۲۴، ۲۵، ۲۶ و ۲۷ تیرماه در سازمان مرکزی جهاد دانشگاهی مشهد برگزار می‌شود که در پایان به شرکت‌کنندگان گواهی اهدا می‌شود.

اولین صفحهقبلی2037 ÇÒ 2050بعدیآخرین صفحه