۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد

در دیدار رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با رییس دانشگاه مون‌پلیه 3 فرانسه تاکید شد؛
انجام تحقیقات کاربردی و فناورانه مشترک برای توسعه گردشگری

۱۳۹۶/۴/۲۰

در دیدار رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با رییس دانشگاه مون‌پلیه 3 فرانسه بر انجام تحقیقات کاربردی و فناورانه مشترک برای توسعه گردشگری با تاکید بر بوم گردی به منظور اشتغال‌زایی در کشور تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، پروفسور پاتریک گیلی، رییس دانشگاه مون‌پلیه 3 فرانسه با تاکید بر بستر مناسب ایجاد شده برای افزایش تعاملات علمی با ایران پس از برجام، به عزم این دانشگاه برای انجام طرح‌های پژوهشی مشترک، تبادل دانشجو و استفاده از منابع بین‌المللی برای توسعه گردشگری در ایران تاکید کرد.

دکتر سیدعلی اکبر شمسیان، رییس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، ضمن تشکر از تعامل مثبت دانشگاه مون‌پلیه در سابقه دو ساله همکاری، خواستار افزایش سطح همکاری‌ها با ایجاد دوره‌های آشنایی با ادبیات فارسی و فرهنگ و تمدن خراسان با تاکید بر آستان مقدس و فرهنگ رضوی شد.

در ادامه طرح توسعه مراکز بوم‌گردی استان خراسان رضوی مطرح و مقرر شد دو طرف دانش فنی و توانمندی‌های خود را برای ارتقای کیفیت و کمیت مراکز بوم‌گردی استان به کار بندند.

همچنین پیشنهادی برای افزایش تعداد گردشگران خارجی استان خراسان رضوی مطرح شد.

رییس دانشگاه مون‌پلیه 3 فرانسه از موفقیت کشورهای اروپایی برای استفاده از مراکز بوم‌گردی به منظور اشتغالزایی خبر داد و ابراز امیدواری کرد در جهت پیاده‌سازی و بومی‌سازی دانش فنی موجود، رونق خوبی در زمینه اشتغال استان فراهم گردد.

بازدید از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه خراسان و گفت‌و‌گو با خبرنگاران این خبرگزاری از دیگر برنامه‌های این هیات فرانسوی بود.

اولین صفحهقبلی2038 ÇÒ 2050بعدیآخرین صفحه