۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد

آغاز پیش ثبت نام موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد

رویداد مركز آموزش عالي علمي كاربردي
۱۳۹۶/۴/۲۴

رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد از آغاز پیش ثبت نام این موسسه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر مسعود گلستانی‌پور با بیان این مطلب افزود: این موسسه برای ترم تحصیلی مهر ماه سال 96 در مقاطع کاردانی و کارشناسی بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد.

وی با بیان رشته‌های تحصیلی در مقطع کاردانی، افزود: علاقمندان می‌توانند برای ثبت نام در مقاطع کاردانی در رشته‌های "حقوق"، "حسابداری"، "روابط عمومی"، "گردشگری"،"مترجمی زبان انگلیسی"، "هنرهای تجسمی – گرافیک"، شبکه‌های کامپیوتری"، "فناوری اطلاعات – اینترنت و شبکه‌های گسترده"، "نرم افزار-برنامه‌سازی" "معاماری داخلی" و " نقشه‌کشی صنعتی" ثبت نام کنند.

وی ادامه داد: "حقوق"، "حسابداری"، "روابط عمومی"، "مدیریت امور فرهنگی"، "مدیریت گردشگری"، "مترجمی همزمان زبان انگلیسی"، "گرافیک – پوستر و نشانه" و "مهندسی فناوری اطلاعات"، "مهندسی فناوری شبکه‌های کامپیوتری"، " مهندسی فناوری زیستی مواد غذایی"، "مهندسی فناوری متالورژی -ذوب فلزات" و " مهندسی فناوری طراحی و نقشه کشی صنعتی" از جمله رشته‌های این مرکز در مقطع کارشناسی است.

رئیس موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد گفت: پایین بودن مبلغ شهریه، برخورداری از وام شهریه و وام قرض الحسنه دانشجویان، فضاهای مجهز و مناسب آموزشی و کارآفرینی و اشتغال‌زایی از مزایای ثبت نام در این مرکز است.

وی خاطرنشان کرد: علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تماس 31447-051 تماس حاصل نمایند و یا به آدرس مشهد – کوی دکترا – سه راه ادبیات – مجتمع دکتر علی شریعتی – موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد – اتاق 306 مراجعه نمایند.

اولین صفحهقبلی2041 ÇÒ 2050بعدیآخرین صفحه