۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد

استفاده از پتانسیل مدرسان در اولویت مرکز خواهد بود

رویداد مركز آموزش عالي علمي كاربردي
۱۳۹۶/۴/۲۶

جلسه هم اندیشی مدیران موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد با مدرسان این موسسه که شاغل در آموزش و پرورش می‌باشند، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر مسعود گلستانی‌پور در این جلسه، ضمن تشریح وضعیت فعلی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ابعاد آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، به معرفی افتخارات مرکز و توصیف وضعیت فعلی آن در دانشگاه جامع علمی کاربردی پرداخت.

رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد استفاده از پتانسیل بالای مدرسان شاغل به تدریس را از برنامه‌های مرکز برشمرد و بر اهمیت آن تاکید کرد.

در ادامه، مدرسان حاضر در جلسه به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود در خصوص چگونگی حفظ و ارتقای کیفیت آموزشی در دانشگاه جامع علمی کاربردی به ویژه در مرکز جهاد دانشگاهی پرداختند.

ضرورت نیازسنجی از بخش صنعت در فرآیند آموزش، تکمیل نمودن آموزش‌های دانشگاهی با آموزش دانشجویان در دوره‌های تخصصی کوتاه مدت، توجه و رصد وضعیت فارغ التحصیلان مرکز و برقرار ارتباط با آنان، توجه به کیفیت برگزاری درس کارورزی به عنوان واحدی که باعث آمادگی ورود دانشجو با بازار کار و اشتغال می‌گردد، از عمده‌ترین پیشنهادات مطرح شده توسط مدرسان بود.

همچنین تلاش در جهت افزایش دانشجویان ورودی مرکز، برندسازی با استفاده از ارتقای زیرساخت‌ها در بخش صنعت و افزایش کیفیت آموزش، توجه به آموزش‌های کوتاه مدتی که به طور مستقیم منجر به اشتغال دانش‌آموخته گردد، برقراری ارتباط نزدیک و تنگاتنگ با دبیرستان‌ها و هنرستان‌ها، برقراری ارتباط نزدیک با فعالان مرتبط با رشته‌های جاری مرکز، توجه به آموزش در سطوح بین‌المللی، برگزاری بیشتر جشنواره‌ها و همایش‌های مرتبط با رشته‌های مرکز، تکریم و ارج نهادن بیشتر به دانشجویان جهت افزایش انگیزه آنان به تحصیل، تاسیس تعاونی‌های چندمنظوره دانشگاهی از دیگر پیشنهادات مطرح شده در این جلسه بود.

اولین صفحهقبلی2044 ÇÒ 2050بعدیآخرین صفحه