۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد

برگزاری ششمین دوره مسابقات ورزشی کارکنان جهاددانشگاهی خراسان رضوی

۱۳۹۶/۴/۲۶

مدیر مجتمع فرهنگی، آموزشی و ورزشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از برگزاری ششمین دوره مسابقات ورزشی کارکنان این سازمان جام 16 مرداد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، حسین حشمتی با بیان این مطلب افزود: این مسابقات در دو رده تیمی و انفرادی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برگزاری مسابقات در رده تیمی فقط در بخش آقایان برگزار خواهد شد، ادامه داد: در مسابقات والیبال 8 تیم در دو گروه الف شامل تیم‌های معاونت فرهنگی، بازنشستگان، معاونت پژوهشی و علمی و کاربردی مشهد و گروه ب شامل تیم‌های آزمایشگاه نیشابور، مدیران، معاونت پشتیبانی و خدمات تخصصی رقابت خواهند نمود.

وی تصریح کرد: در مسابقات فوتسال 9 تیم در گروه الف شامل تیم‌های معاونت پژوهشی، آزمایشگاه نیشابور، علمی کاربردی کاشمر، خدمات تخصصی و معاونت فرهنگی و در گروه ب تیم‌های معاونت پشتیبانی، معاونت آموزشی، علمی کاربردی مشهد و آزمایشگاه گناباد به رقابت خواهند پرداخت.

حشمتی در ادامه یادآور شد: همچنین در رده انفرادی و در بخش آقایان و بانوان، این مسابقات در رشته‌های ورزشی تنیس روی میز، بدمینتون و تست ایفرد برگزار می‌شود.

به گفته وی، این مسابقات از روز پنج شنبه 29 تیرماه سال جاری در محل مجتمع فرهنگی، آموزشی و ورزشی سازمان آغاز خواهد شد.

اولین صفحهقبلی2045 ÇÒ 2050بعدیآخرین صفحه