تاکید بر همکاری‌های مشترک بین جهاددانشگاهی خراسان رضوی و شرکت صنایع غذایی رضوی

۲۶ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۸ کد : ۴۹۵۰۵ پژوهش و فناوری
در نشست مشترک رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی بر همکاری مشترک تاکید به عمل آمد.
تاکید بر همکاری‌های مشترک بین جهاددانشگاهی خراسان رضوی و شرکت صنایع غذایی رضوی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حمیدرضا بیدخوری امروز  25 مهرماه در نشست با مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی افزود:در کنار هم بودن مراکز تحقیقاتی و صنعتی در یک اکوسیستم نوآوری دستاورد بسیار ارزشمندی برای کشور محسوب می‌شود.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: جهاددانشگاهی خراسان رضوی یکی از مراکز حرفه‌ای توسعه فناوری در کشور است که با صنایع بزرگی همکاری می‌کند.

وی در ادامه یادآور شد: در بحث تجاری سازی محصولات در جهاددانشگاهی به دنبال کسب سود نمی باشیم ولی به دنبال رسیدن محصول به مصرف کننده نهایی و تکمیل نوآوری می‌باشیم.

در ادامه مهندس مجتبی هادیان، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی گفت: در شرکت نان قدس رضوی بیش از 160 محصول تولید می‌شود .

وی با اشاره به اینکه کیک فراسودمند عناب به صورت مشترک توسط پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی جهاددانشگاهی و شرکت نان قدس رضوی تولید شده است، از آمادگی این شرکت برای تولید تجاری و انبوه این محصول دانش بنیان خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه آستان قدس رضوی فضای همکاری با مراکز تحقیقاتی و فناوری را باز گذاشته است، لذا بهتر می‌توانیم با جهاددانشگاهی خراسان رضوی در زمینه تولید محصولات دانش بنیان تعامل داشته باشیم.


نظر شما :